秋風起,最啱一齊圍住個暖笠笠嘅火爐,燒吓嘢食傾吓偈!

誠邀護理系既同學仔一齊黎分享吓返學出 ward 既苦與樂,各位職場既小 jun jun 都一齊黎聚一聚啦,講吓由院校 senior 轉變成職場 small potato 既經歷同感受!
事不宜遲,快啲報名留位啦!

日期: 2017年12月4日(一)
時間: 18:00-21:00
費用: 在職護士120元、護生80元
地點: 九龍灣消防同樂會 (九龍灣宏照道3號) 地圖
對象: 護生、畢業五年內護士
截止日期: 2017年11月28日
報名: https://goo.gl/forms/EhBmLceIwBvI2brZ2
查詢: 23698512 Mandy

無評論

發表回覆

你的電郵地址並不會被公開。 必要欄位標記為 *

HKNCF 活動
專題查經:如何從低谷中重新得力?

護士經常面對著繁重的輪班工作,加上作息不定時,嚴重地影響身體的狀況及社交生活,生命更顯得孤立。以上的情況都會令我們極度疲憊,很容易便會掉進谷底。這次專 …

HKNCF 活動
2018年01月29日團契 – 我的生涯規劃

這些年越來越多人談「生涯規劃」,由以往大學生畢業所涉及的事業規劃,伸延至中小學生﹑幼園的升學籌劃,甚至退休﹑老化﹑死亡……無不關於對人生的規劃! 現實 …

HKNCF 活動
2018 PACEA Conference

Early Bird: Before 15 Jan 2018 Conference: June 7, 2018 – June 11, 20 …